"A fost unul din cele mai interactive cursuri la care am participat: am avut ocazia sa invatam, sa aplicam ceea ce am aflat si am primit feedback in timp real. Chiar daca unele din informatiile primite imi erau deja cunoscute, felul in care au fost prezentate si exemplificate m-a ajutat sa le structurez mult mai bine, iar pe viitor le voi putea folosi mult mai usor."

Mihaela Negru, Account Manager, Ehipa de PR

 

"Participarea la Online PR Boot Camp a fost un real castig pentru mine. Atat din punctul de vedere al calitatii si cantitatii informatiilor prezentate cat si din punctul de vedere al modului in care aceste informatii au fost transmise. Mod, care a fost mai mult decat interactiv, existand in permanenta un flux de informatii intre noi, participantii si speakeri.

Calendarul a fost extrem de aglomerat, insa s-a reusit cu brio trecerea mai rapid sau nu prin toate zonele de social media. Well done, bravo, as mai participa cu mare placere la inca un eveniment de acest gen!"

Bogdana Dobre, Project Manager, Data Management and Events

 

"Online PR Boot Camp este un eveniment extrem de util pentru dezvoltarea profesionala online a oamenilor de comunicare si nu numai. In cele 2 zile de activitati, se reuseste atingerea multor subiecte cheie in Social Media. Pe mine, evenimentul acesta ma va ajuta sa organizez mult mai bine si eficient prezenta online a firmei pe care o conduc. "

Roxana Olaru, Manager Comunicare si Media, Best Web Image

 

Social Media a schimbat deja felul in care interactionam, in mediul de business sau in plan personal. Ca om de marketing si PR, mi-am dorit sa gasesc un loc unde pot primi informatii, tehnici, metode clare, eficiente si foarte bine sintetizate. Online PR BootCamp 2011 a insemnat pentru mine mediul perfect in care am reusit sa invat in doar doua zile lucruri fascinante de la cei mai buni specialisti in domeniu. Aflata in pozitia consumatorului, de aceasta data, prin exemplele de campanii care ne-au fost prezentate si schimbul de bune practici, Online PR BootCamp 2001 mi-a reconfirmat ca “Where you sit determines what you see".

Adriana Candea, Marketing & CSR Manager, AEGON Romania

 

Am citit de atatea ori ca “PR-ul este mort”, incat m-am intrebat serios ce caut intr-un domeniu fara viitor. Toti anii mei de studiu si de experiente profesionale sa fi fost niste incercari nereusite? Raspunsul l-am aflat simplu si direct, la un training despre social media, “Online PR Boot Camp”, organizat de Cristian Manafu si echipa lui de la Evensys. Si acest raspuns este un “Nu” fara echivoc, PR-ul a insemnat si va insemna intotdeauna content relevant si de buna calitate, care in prezent trebuie insa adresat unor milioane de alti comunicatori- pe vremuri doar consumatori. Fara sa exagerez, “Online PR Boot Camp” este cel mai bun training la care am participat in Romania pentru ca m-a ajutat sa-mi stabiliesc rapid directiile strategice ale planului de comunicare, prin integrarea social media cu canalele pe care le utilizez deja. Si de aici totul va merge firesc: obiective, tactici, implementare, masurare, control. Totul se centreaza pe conversatia cu un public democratizat si nu neaparat democratic cu brandul, compania, produsul sau serviciul pe care le reprezinta omul de PR.

Adina Ionescu, PR & Branding Coordinator, MOL Romania

 

Pentru o persoana care lucreaza in zona de Social Media, Boot Camp reprezinta o foarte buna oportunitate de a afla noutati, de a invata tips&tricks de la cei mai experimentati oameni din domeniu. Am ramas cu foarte multe idei utile, pentru ca notiunile prezentate au fost ilustrate cu cele mai relevante exemple. Trebuie sa recunosc, insa, ca cel mai mult mi-a placut cea de-a doua parte a sesiunii: brief-ul si campania. Provocarea de a lucra in echipa cu oameni total necunoscuti pana atunci, tema care iti punea foarte mult creativitatea la incercare si, mai ales, lupta de a-i convinge si pe altii de viabilitatea ideilor tale. As mai veni oricand, cu cea mai mare placere.

Roxana Diba, Social Media Officer, GolinHarris